À la Carte Menu

Niet beschikbaar op zaterdagavond en zondagmiddag • wijzigt per seizoen

Bij Flambée kunt u genieten van een à la carte menu, zorgvuldig samengesteld door onze chef Jean-Louis. Elk gerecht is een kunstwerk, met liefde en passie bereid. Onze à la carte gerechten worden bereid met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Wij werken nauw samen met lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat elk gerecht van de hoogste kwaliteit is.

voorgerechten

kreeft gegrild – verveine – sjalot • €39
ravioli – ossenstaart – wintertruffel •  €37 
coquille – aardpeer – hazelnoot – witloof – jus de champagne• €29
hamachi – zuring – koolrabi – tobito • €25

hoofdgerechten

chateaubriand – salade – verse friet – saus naar keuze ( vanaf 2 pers) • €42 pp
sliptongetjes meunière – salade – verse friet • €36
kalfszwezerik – cevenne ui – lavas – aardappel millefeuille  • €39
skrei – vin jaune – pastinaak – oesterzwam • €33

desserts

dame blanche • €10
crêpes suzette (per 2p) • €14
dessert van de chef • €10
assortiment hoevekazen • €15

Heb je speciale eetvoorkeuren of allergieën?
Laat het ons weten bij jouw reservering.