À la Carte Menu
Niet beschikbaar op zaterdagavond en zondagmiddag • wijzigt per seizoen
Bij Flambée kunt u genieten van een à la carte menu, zorgvuldig samengesteld door onze chef Jean-Louis. Elk gerecht is een kunstwerk, met liefde en passie bereid. Onze à la carte gerechten worden bereid met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Wij werken nauw samen met lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat elk gerecht van de hoogste kwaliteit is.
voorgerechten
kreeft armoricaine • €35
brioche brood – champignons – lardo – geitenkaas • €25
coquille – bloemkool – miso – dashi • €26 (supplement royal belgian caviar 10gr • €32)
hert – rode biet – choggia biet – roodloof • €27
hoofdgerechten
gebakken roggevleugel – kappers – aardappelmousseline • €32
fazant ‘fine champagne’ – schorseneer – pastinaak – savooikool – pomme dauphine (per 2p) • €38
hazenrug ‘harlequin’ – civet- schorseneer – pastinaak – savooikool – pomme dauphine (per 2p) • €40 pp
slibtongetjes meunière – salade – verse friet • €34
chateaubriand – salade – verse friet – saus naar keuze • €37
desserts
dame blanche • €10
crêpes suzette (per 2p) • €14
coupe kolonel • €11
dessert menu • €10
assortiment hoevekazen • €15
Heb je speciale eetvoorkeuren of allergieën?
Laat het ons weten bij jouw reservering.