Menu

Ons menu wisselt met de seizoenen, zodat we altijd kunnen werken met de meest verse ingrediënten. Elk seizoen biedt nieuwe smaken en verrassingen, perfect afgestemd op de tijd van het jaar. Jean-Louis combineert klassieke technieken met moderne invloeden om unieke gerechten te creëren. 

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij uitsluitend ons menu. Menu wisselt volgens seizoen. 

Flambée Roeselare
Flambee Roeselare

amuses van de chef 

~

huisgerookte zalm – focaccia – avocado – basilicum 

of

rendang – rode kool – pastinaak

~

espuma bisque – garnaal – venkel – selder

~

eend – rode biet – umeboshi – spelt

of

kabeljauw – miso – oosterse beurre blanc – hijiki

~

kaas als extra gang – €12,50/pp
kaas ipv dessert €6/pp

witte chocolade – clementine – five spice

70€/pp

Heb je speciale eetvoorkeuren of allergieën?Laat het ons weten bij jouw reservering.